casa_verde_si_rabla_ministruNoul ministru al Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca, in cele șase luni de mandat, va incerca sa continue proiectele bune.

Ministrul desemnat al Mediului si Padurilor a facut o serie de precizari cu privire la punctele principale din urmatoarele sase luni de mandat:
•   Ma voi apleca asupra proiectului de lege privind modificarea Codului Silvic. Voi acorda o atenție deosebita padurilor.
•   De asemenea, programele ”Casa verde” și ”Rabla” vor continua. Desigur, trebuie sa verific resursele, daca avem finanțare.

•    Despre Rosia Montana: Nu vorbim de companii, ci de aur, de resurse naționale. Resursele trebuie exploatate in folosul cetațenilor. Va fi un dialog transparent cu societatea civila, va fi un dialog in interesul național.
•  Gestionarea durabila a apelor: Dupa cum stim, jumatate dintre romani nu beneficiaza de acces la canalizare si apa curenta. Aici trebuie continuate investitiile. Doresc sa va spun ca sunt convinsa ca, impreuna cu dumneavoastra, societatea civila, cu colegii din Ministerul Mediului si Padurilor, dar si din celelalte ministere vom colabora in asa fel incat sa asiguram o protectie a mediului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (22 votes cast)
Programele Casa Verde si Rabla vor continua in 2012, 4.9 out of 5 based on 22 ratings